De piraten top 50
Cd van de week
Search




Welkom bij De piraten top 50

Regiohits piratenhits met een glimlach


Regiohits  piratenhits met een glimlach

Info


Gebruikersnaam: regiohits
Omschrijving: Nederlands, duits, engels, goud van oud, polka of instrumentaal, de Regiohits draait ze allemaal, echte piratenhits, niet de grootste, maar wel 1 van de gezelligste op het internet. Kom eens langs in de chat
URL: http://www.regiohits.nl
Categorie: Piraten
By
Lid Sinds: 2017-01-05 11:55:22

Gemiddelde rating: 4 / 5
Aantal ratings: 486
4/5

Reviews


2013-02-04 09:56:06
Wij vinden het in ieder geval een super gezellige site. Zijn allemaal toppers

2012-11-18 08:05:49
het is un mooie programa de regiohits zo door gaan

2012-11-13 13:19:06
het is aan teraden om naar deze muziek teluisteren en gezellige samen op de chat tegaan om over tepraten dat het mooie muziek is.

2012-11-09 19:59:37
mooie muziek, gezellige chat

2012-11-02 07:33:38
ik hebt dat even bekeken en het beval mij uitsteken en ze hebben een chat en muziek gaat zo maar door met jullie programma
het is een toppy wat jullie doen.

2012-10-27 10:39:38
het gaat goedt bij de regiohits met muziekies en de chat gaat gewoon door met jullie programma de gezellige muziek


2012-10-17 09:16:01
toppie

2012-10-09 11:26:48
super gezellig!!

2012-10-07 12:14:46
mooie muziek , gezellige chat

2012-09-30 08:33:07
de gezelige muziek van de regio hits lekker door doen en maakt er weer meer hits van.

2012-09-25 10:29:05
ik draai ook bij deze chat en piratenhits ik vindt prima seit en gezelige muziek


2012-09-24 11:58:21
gezellige muziek van regiohits ze
draaien voor jong en oudt 24 uur
achter mekaar door met het draaien van nederlandse en duitse muziek het is een toppie
gaat zo door met jullie uitzending


2012-09-22 16:31:47
moooie site


2012-09-18 20:48:08
tolle station, ich bin dabei jeden tag

2012-09-17 07:37:50
website van een stuk stront man man waar heb jullie over

2012-09-07 07:44:56
Gezelligheid en mooie muziek

2012-09-04 09:18:06
Ik vind het een mooie site, en super gezellige muziek, precies de goeie mix voor mij wat piratenmuziek betreft

2012-09-02 11:05:50
de gezellige chat en muziek gaat
zo door ik ga er voor met jullie
programma

2012-08-31 16:44:42
Voor gezelligheid , sfeer en een plaat zo blits, moet je zijn bij de regiohits

2012-08-31 08:36:55
super site

Vul je rating en review in voor deze site
Bekijk alle reviews

Stats

Dagelijks Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Gemiddelde 33.6 76.7 0.2 0.2 0.4 0.5
Vandaag 2 3 0 0 0 0
Gisteren 29 71 0 0 0 0
juli 19 37 77 0 0 0 0
juli 18 36 65 0 0 0 0
juli 17 39 80 0 0 1 1
juli 16 47 105 0 0 1 2
juli 15 50 97 1 1 2 2
juli 14 33 93 0 0 0 0
juli 13 34 80 0 0 0 0
juli 12 29 96 1 1 0 0
Hoogste 109 552 28 44 32 62
Wekelijks Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Gemiddelde 256.3 599.1 11.6 12.7 15.5 19.6
Deze week 190 401 0 0 2 3
Laatste week 242 639 2 2 3 3
Week 27 245 610 3 4 6 8
Week 26 255 546 5 5 6 7
Week 25 296 624 21 22 24 27
Week 24 292 714 28 30 35 41
Week 23 369 938 20 22 32 37
Week 22 290 710 19 19 19 30
Week 21 235 548 18 23 26 38
Week 20 149 261 0 0 2 2
Hoogste 580 2,474 166 216 151 239
Maandelijks Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Gemiddelde 1,104.4 2,263.7 93.7 119.5 126.2 188.4
Deze Maand 717 1,747 7 8 14 17
Laatste Maand 1,325 3,094 81 86 105 125
mei 18 783 1,706 34 40 44 63
april 18 577 1,280 7 7 24 27
maart 18 748 1,348 12 12 21 22
februari 18 643 1,337 20 27 30 39
januari 18 1,312 2,786 132 185 174 294
december 17 1,425 2,881 201 279 265 430
november 17 1,735 3,181 240 335 300 486
oktober 17 1,779 3,277 203 216 285 381
Hoogste 2,269 7,057 633 916 559 892
Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Overall 60,893 140,496 14,571 17,284 16,046 21,185
Double Z 5.2.1