De piraten top 50
Cd van de week
Search




Welkom bij De piraten top 50

Regiohits piratenhits met een glimlach


Regiohits  piratenhits met een glimlach

Info


Gebruikersnaam: regiohits
Omschrijving: Nederlands, duits, engels, goud van oud, polka of instrumentaal, de Regiohits draait ze allemaal, echte piratenhits, niet de grootste, maar wel 1 van de gezelligste op het internet. Kom eens langs in de chat
URL: http://www.regiohits.nl
Categorie: Piraten
By
Lid Sinds: 2017-01-05 11:55:22

Gemiddelde rating: 4 / 5
Aantal ratings: 427
4/5

Reviews


2013-02-04 09:56:06
Wij vinden het in ieder geval een super gezellige site. Zijn allemaal toppers

2012-11-18 08:05:49
het is un mooie programa de regiohits zo door gaan

2012-11-13 13:19:06
het is aan teraden om naar deze muziek teluisteren en gezellige samen op de chat tegaan om over tepraten dat het mooie muziek is.

2012-11-09 19:59:37
mooie muziek, gezellige chat

2012-11-02 07:33:38
ik hebt dat even bekeken en het beval mij uitsteken en ze hebben een chat en muziek gaat zo maar door met jullie programma
het is een toppy wat jullie doen.

2012-10-27 10:39:38
het gaat goedt bij de regiohits met muziekies en de chat gaat gewoon door met jullie programma de gezellige muziek


2012-10-17 09:16:01
toppie

2012-10-09 11:26:48
super gezellig!!

2012-10-07 12:14:46
mooie muziek , gezellige chat

2012-09-30 08:33:07
de gezelige muziek van de regio hits lekker door doen en maakt er weer meer hits van.

2012-09-25 10:29:05
ik draai ook bij deze chat en piratenhits ik vindt prima seit en gezelige muziek


2012-09-24 11:58:21
gezellige muziek van regiohits ze
draaien voor jong en oudt 24 uur
achter mekaar door met het draaien van nederlandse en duitse muziek het is een toppie
gaat zo door met jullie uitzending


2012-09-22 16:31:47
moooie site


2012-09-18 20:48:08
tolle station, ich bin dabei jeden tag

2012-09-17 07:37:50
website van een stuk stront man man waar heb jullie over

2012-09-07 07:44:56
Gezelligheid en mooie muziek

2012-09-04 09:18:06
Ik vind het een mooie site, en super gezellige muziek, precies de goeie mix voor mij wat piratenmuziek betreft

2012-09-02 11:05:50
de gezellige chat en muziek gaat
zo door ik ga er voor met jullie
programma

2012-08-31 16:44:42
Voor gezelligheid , sfeer en een plaat zo blits, moet je zijn bij de regiohits

2012-08-31 08:36:55
super site

Vul je rating en review in voor deze site
Bekijk alle reviews

Stats

Dagelijks Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Gemiddelde 52.8 100.6 6.2 6.6 9.3 12.7
Vandaag 6 8 0 0 0 0
Gisteren 41 64 6 6 10 13
oktober 15 59 102 3 4 4 5
oktober 14 60 100 9 9 13 19
oktober 13 59 129 8 8 8 13
oktober 12 47 85 4 4 5 6
oktober 11 62 136 7 8 10 13
oktober 10 62 105 9 9 14 18
oktober 09 53 96 6 6 10 12
oktober 08 79 181 10 12 19 28
Hoogste 109 552 28 44 32 62
Wekelijks Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Gemiddelde 354.9 728.6 47.7 55.5 63.1 93.6
Deze week 47 72 6 6 10 13
Laatste week 402 753 46 48 64 86
Week 40 462 937 44 49 66 93
Week 39 409 780 46 54 42 55
Week 38 391 815 42 49 50 85
Week 37 388 771 60 68 74 114
Week 36 341 818 61 76 79 124
Week 35 373 828 62 73 82 121
Week 34 367 782 51 66 76 112
Week 33 369 730 59 66 88 133
Hoogste 580 2,474 166 216 151 239
Maandelijks Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Gemiddelde 1,243.7 2,674.3 223.2 254.4 303.3 455.7
Deze Maand 967 1,854 103 110 148 200
Laatste Maand 1,629 3,380 230 272 275 428
augustus 17 1,560 3,242 250 293 346 511
juli 17 1,218 2,182 228 281 308 486
juni 17 1,074 2,165 257 279 348 519
mei 17 1,123 2,412 270 304 349 556
april 17 1,164 2,739 253 291 365 555
maart 17 1,187 2,619 216 250 279 407
februari 17 1,241 2,807 199 215 271 414
januari 17 1,274 3,343 226 249 344 481
Hoogste 2,269 7,057 633 916 559 892
Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Overall 50,816 119,713 13,737 16,199 14,932 19,501
Double Z 5.2.1