De piraten top 50
Cd van de week
Search




Welkom bij De piraten top 50

Regiohits piratenhits met een glimlach


Regiohits  piratenhits met een glimlach

Info


Gebruikersnaam: regiohits
Omschrijving: Nederlands, duits, engels, goud van oud, polka of instrumentaal, de Regiohits draait ze allemaal, echte piratenhits, niet de grootste, maar wel 1 van de gezelligste op het internet. Kom eens langs in de chat
URL: http://www.regiohits.nl
Categorie: Piraten
By
Lid Sinds: 2017-01-05 11:55:22

Gemiddelde rating: 4 / 5
Aantal ratings: 470
4/5

Reviews


2013-02-04 09:56:06
Wij vinden het in ieder geval een super gezellige site. Zijn allemaal toppers

2012-11-18 08:05:49
het is un mooie programa de regiohits zo door gaan

2012-11-13 13:19:06
het is aan teraden om naar deze muziek teluisteren en gezellige samen op de chat tegaan om over tepraten dat het mooie muziek is.

2012-11-09 19:59:37
mooie muziek, gezellige chat

2012-11-02 07:33:38
ik hebt dat even bekeken en het beval mij uitsteken en ze hebben een chat en muziek gaat zo maar door met jullie programma
het is een toppy wat jullie doen.

2012-10-27 10:39:38
het gaat goedt bij de regiohits met muziekies en de chat gaat gewoon door met jullie programma de gezellige muziek


2012-10-17 09:16:01
toppie

2012-10-09 11:26:48
super gezellig!!

2012-10-07 12:14:46
mooie muziek , gezellige chat

2012-09-30 08:33:07
de gezelige muziek van de regio hits lekker door doen en maakt er weer meer hits van.

2012-09-25 10:29:05
ik draai ook bij deze chat en piratenhits ik vindt prima seit en gezelige muziek


2012-09-24 11:58:21
gezellige muziek van regiohits ze
draaien voor jong en oudt 24 uur
achter mekaar door met het draaien van nederlandse en duitse muziek het is een toppie
gaat zo door met jullie uitzending


2012-09-22 16:31:47
moooie site


2012-09-18 20:48:08
tolle station, ich bin dabei jeden tag

2012-09-17 07:37:50
website van een stuk stront man man waar heb jullie over

2012-09-07 07:44:56
Gezelligheid en mooie muziek

2012-09-04 09:18:06
Ik vind het een mooie site, en super gezellige muziek, precies de goeie mix voor mij wat piratenmuziek betreft

2012-09-02 11:05:50
de gezellige chat en muziek gaat
zo door ik ga er voor met jullie
programma

2012-08-31 16:44:42
Voor gezelligheid , sfeer en een plaat zo blits, moet je zijn bij de regiohits

2012-08-31 08:36:55
super site

Vul je rating en review in voor deze site
Bekijk alle reviews

Stats

Dagelijks Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Gemiddelde 41.2 86.9 6.4 8.3 7.1 11.9
Vandaag 26 45 4 4 5 7
Gisteren 43 106 4 5 7 12
december 13 43 95 10 16 11 22
december 12 34 86 5 6 5 7
december 11 41 97 9 10 10 15
december 10 45 93 9 9 7 15
december 09 38 78 6 10 7 9
december 08 56 95 8 12 7 13
december 07 41 74 5 6 7 10
december 06 45 100 4 5 5 9
Hoogste 109 552 28 44 32 62
Wekelijks Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Gemiddelde 364.9 680.2 49.8 63.3 63.6 97.2
Deze week 187 429 32 41 38 63
Laatste week 304 634 42 59 45 77
Week 48 351 647 57 72 72 116
Week 47 422 777 70 100 74 139
Week 46 415 766 39 65 49 93
Week 45 423 750 52 67 66 93
Week 44 380 702 66 81 95 130
Week 43 406 719 43 44 59 77
Week 42 359 625 51 56 74 98
Week 41 402 753 46 48 64 86
Hoogste 580 2,474 166 216 151 239
Maandelijks Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Gemiddelde 1,312.2 2,657.0 225.3 265.9 298.0 453.5
Deze Maand 653 1,373 106 138 125 206
Laatste Maand 1,735 3,181 240 335 300 486
oktober 17 1,779 3,277 203 216 285 381
september 17 1,629 3,380 230 272 275 428
augustus 17 1,560 3,242 250 293 346 511
juli 17 1,218 2,182 228 281 308 486
juni 17 1,074 2,165 257 279 348 519
mei 17 1,123 2,412 270 304 349 556
april 17 1,164 2,739 253 291 365 555
maart 17 1,187 2,619 216 250 279 407
Hoogste 2,269 7,057 633 916 559 892
Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Overall 54,016 125,690 14,183 16,778 15,494 20,374
Double Z 5.2.1