De piraten top 50
Cd van de week
Search




Welkom bij De piraten top 50

Regiohits piratenhits met een glimlach


Regiohits  piratenhits met een glimlach

Info


Gebruikersnaam: regiohits
Omschrijving: Nederlands, duits, engels, goud van oud, polka of instrumentaal, de Regiohits draait ze allemaal, echte piratenhits, niet de grootste, maar wel 1 van de gezelligste op het internet. Kom eens langs in de chat
URL: http://www.regiohits.nl
Categorie: Piraten
By
Lid Sinds: 2017-01-05 11:55:22

Gemiddelde rating: 4 / 5
Aantal ratings: 486
4/5

Reviews


2013-02-04 09:56:06
Wij vinden het in ieder geval een super gezellige site. Zijn allemaal toppers

2012-11-18 08:05:49
het is un mooie programa de regiohits zo door gaan

2012-11-13 13:19:06
het is aan teraden om naar deze muziek teluisteren en gezellige samen op de chat tegaan om over tepraten dat het mooie muziek is.

2012-11-09 19:59:37
mooie muziek, gezellige chat

2012-11-02 07:33:38
ik hebt dat even bekeken en het beval mij uitsteken en ze hebben een chat en muziek gaat zo maar door met jullie programma
het is een toppy wat jullie doen.

2012-10-27 10:39:38
het gaat goedt bij de regiohits met muziekies en de chat gaat gewoon door met jullie programma de gezellige muziek


2012-10-17 09:16:01
toppie

2012-10-09 11:26:48
super gezellig!!

2012-10-07 12:14:46
mooie muziek , gezellige chat

2012-09-30 08:33:07
de gezelige muziek van de regio hits lekker door doen en maakt er weer meer hits van.

2012-09-25 10:29:05
ik draai ook bij deze chat en piratenhits ik vindt prima seit en gezelige muziek


2012-09-24 11:58:21
gezellige muziek van regiohits ze
draaien voor jong en oudt 24 uur
achter mekaar door met het draaien van nederlandse en duitse muziek het is een toppie
gaat zo door met jullie uitzending


2012-09-22 16:31:47
moooie site


2012-09-18 20:48:08
tolle station, ich bin dabei jeden tag

2012-09-17 07:37:50
website van een stuk stront man man waar heb jullie over

2012-09-07 07:44:56
Gezelligheid en mooie muziek

2012-09-04 09:18:06
Ik vind het een mooie site, en super gezellige muziek, precies de goeie mix voor mij wat piratenmuziek betreft

2012-09-02 11:05:50
de gezellige chat en muziek gaat
zo door ik ga er voor met jullie
programma

2012-08-31 16:44:42
Voor gezelligheid , sfeer en een plaat zo blits, moet je zijn bij de regiohits

2012-08-31 08:36:55
super site

Vul je rating en review in voor deze site
Bekijk alle reviews

Stats

Dagelijks Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Gemiddelde 35.5 73.5 0.3 0.3 0.6 0.6
Vandaag 4 4 0 0 0 0
Gisteren 40 84 2 2 1 1
september 22 45 105 0 0 0 0
september 21 36 86 1 1 2 2
september 20 39 90 0 0 0 0
september 19 24 57 0 0 0 0
september 18 33 68 0 0 1 1
september 17 27 51 0 0 0 0
september 16 47 77 0 0 1 1
september 15 60 113 0 0 1 1
Hoogste 109 552 28 44 32 62
Wekelijks Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Gemiddelde 237.7 516.1 1.5 1.5 4.2 4.4
Deze week 4 4 0 0 0 0
Laatste week 244 541 3 3 4 4
Week 37 265 541 1 1 3 3
Week 36 269 551 0 0 5 5
Week 35 246 503 2 2 2 2
Week 34 288 590 5 5 10 11
Week 33 264 554 0 0 6 7
Week 32 272 634 1 1 5 5
Week 31 254 539 1 1 1 1
Week 30 271 704 2 2 6 6
Hoogste 580 2,474 166 216 151 239
Maandelijks Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Gemiddelde 999.7 2,153.7 50.9 65.9 71.9 106.1
Deze Maand 851 1,804 5 5 13 13
Laatste Maand 1,186 2,503 8 8 22 24
juli 18 1,147 2,798 9 10 21 24
juni 18 1,325 3,094 81 86 105 125
mei 18 783 1,706 34 40 44 63
april 18 577 1,280 7 7 24 27
maart 18 748 1,348 12 12 21 22
februari 18 643 1,337 20 27 30 39
januari 18 1,312 2,786 132 185 174 294
december 17 1,425 2,881 201 279 265 430
Hoogste 2,269 7,057 633 916 559 892
Unieke PVs Totale PVs Uniek In Totaal In Uniek Uit Totaal Uit
Overall 63,360 145,854 14,586 17,299 16,088 21,229
Double Z 5.2.1