De Dj's van Double z


DJ Fokko
Geboren: 23-11-1971
Kom uit het Groningerland en ben mijn hele leven al bezig met het draaien van muziek. Het begon met het zogenaamd presenteren van een eigen radiostation op mijn eerste platenspeler (een koffer platenspeler) Ben met de piraterij in aanraking gekomen toen ik een jaar of 10 was, bij ons in het dorp waren in die tijd vele zendamateurs actief op zowel Am, FM en op de 27 MC. Op mijn 11e kreeg ik van een kennis een echte zender! daar is het allemaal mee begonnen en heb dat jaren volgehouden onder de naam Golfbreker radio. Op mijn 15e ben ik begonnen als dj in een plaatselijke discotheek en later met mijn eigen drive in show (dat doe ik nog steeds met veel plezier) In het begin van 2017 kwam ik weer in aanraking met de piraterij maar nu op een legale manier, op het internet! Ben blij dat ik deel uit mag maken van dit station, Double Z !


Dj Peter
Geboren 25-04-1967
Sinds mijn geboorte verslaafd aan alles wat met muziek te maken heeft en tevens de
oprichter van double z internetradio.


Dj Harald
Geboren 23-3-1971
Ik ben geboren op 23 maart 1971 en een groot liefhebber van het nederlandse lied. Sinds 1983 ben ik actief bezig met het draaien. Ik ben begonnen met draaien in wijkcentrum "de toekomst" in Leeuwarden op 12 jarige leeftijd. Dat was voor een jeugdsoos/disco. Tot 1996 ben ik in het wijkcentrum ieder weekend aan het draaien geweest. Vanaf 1995 kwam er een drive in show bij met de naam "future line." Die drive in show heb ik nog steeds. Ik draaide in die periode verschillende genres muziek, van goud van oud tot top 40 en uiteraard ook nederlandstalig. In die periode deed ik nog niks met het medium radio. Ik vond het destijds leuker om voor publiek te draaien. Vorig jaar is dat veranderd. Ik kwam toen te draaien bij een zendpiraat, de Titanic uit Leeuwarden en werd toen razend enthousiast van het medium radio. In april 2011 kwam ik terecht bij een club "de leeuwarder piraten" die hun programma maken via de lokale omroep Leeuwarden. En sinds januari 2012 draai ik dus ook met veel plezier voor Double Z internetradio.


Dj Maurice
Geboren 20-01-1970
Al vanaf mijn 6e levensjaar bezig met muziek, eerst nederlandstalig met de koptelefoon op daarna in de jaren 84 85 86 als dj in discotheken ( top 40 ) , Daarna op de fm als etherpiraat , daar ben ik 5 keer uit de lucht gehaald. Daarna heb ik gedraaid bij verschillende internet stations , maar daar was ik op een gegeven moment ook klaar mee en ben ik weer op de fm gaan uitzenden onder de naam Twentse Stroper Westerhaar. We hebben twee marathons gedraaid 1 van 6 dagen en 1 van 8 dagen tot op gegeven moment de controle dienst op de parkeerplaats stond en toen was het gedaan op de fm . En nu sinds 2017 actief bij double z en moet zeggen dat dit me goed bevalt